Firmaprofil

Kirk Maskinfabrik har et stort produktudvalg.

Siden 1979

​Kirk Maskinfabrik har siden den blev etableret af Karl Kirk i 1979 produceret redskaber til Landbrugs- og Entreprenørbranchen på nuværende adresse.

I 1999 blev virksomheden omdannet til A/S, og drives fortsat af Karl Kirk.

Virksomheden er igennem tiden løbende blevet udvidet med medarbejdere antal, arealmæssigt, produktsammensætningen samt ved indkøb af nyt moderne produktionsudstyr bl.a. en plasmaskæremaskine.

​​I dag er der 10 fuldtidsansatte svende og 1 lærling på værkstedet, og de råder over mere end 2000 kvm smede- og malerværksted.

​Kirk Maskinfabrik har et stort produktudvalg

Indenfor Entreprenørbranchen er det bl.a. de helt unikke mandskabskurve samt kranarme fdor teleskoplæssere der produceres og som sælges på det danske marked og eksporteres til hele Europa.

Indenfor landbrugsredskaber er det bl.a. redskaber til læsse- og løfteopgaver, siloklo og skovle, beslag til forskellige maskintyper, pælebor samt roegreb.

Kirk Maskinfabrik A/S er en virksomhed med ambitioner der udover at producere standard produkter, også i samarbejde med kunden løser specialopgaver indenfor smede- og svejseopgaver, sandblæse- og malearbejde/industrilakering, samt plasmaudskæring i almindelig stål, rustfri samt aluminium.

Det er vores klare målsætning at fastholde og optimere den kvalitet vores produkter har, og fortsat yde en god service overfor vores kunder.

Et udsnit af vores redskaber vi har lavet

Kontakt os

Kontakt os og hør nærmere om hvad der kan lade sig gøre og evt. en pris. Vi guider og rådgiver dig igennem hele forløbet, så du får det bedst mulige redskab til opgaven.